Mobiliteitsvergoeding / Kilometervergoeding

HomeFleetmanagementMobiliteitsvergoeding / Kilometervergoeding

Correcte mobiliteitsvergoeding met geautomatiseerde kilometerregistratie

De meeste werknemers op de baan hebben recht op mobiliteitsvergoeding, oftewel een kilometervergoeding. Die is afhankelijk van veel factoren, zoals de sector waarin iemand werkt, de cao, de afgelegde kilometers tussen woon- en werkplaats en of iemand chauffeur of passagier is in het voertuig van de werkgever.

Elke maand handmatig de vergoeding correct berekenen en uitbetalen is een tijdrovende klus. Deze administratieve lasten kunt u aanzienlijk reduceren met behulp van automatische kilometerregistratie.

Kilometervergoeding volledig automatisch

Met Ctrack’s ritregistratiesysteem verloopt de kilometervergoeding volledig automatisch. U stelt zelf voor iedere werknemer de vergoedingen en werktijden in. Wijzigingen doorvoeren is net zo eenvoudig.

Mobiliteitsrapportage

In de mobiliteitsrapportage zitten alle werkuren, afgelegde kilometers en ook hoe deze afstanden zijn afgelegd – als chauffeur of bijrijder.

Het rapport is eenvoudig te exporteren naar PDF, XLSX of XML, zodat u als werkgever aan de verplichting voldoet om uw werknemer maandelijks een overzicht te sturen van de gereden kilometers.

Zelf de vergoeding per kilometer instellen

U kunt zelf de vergoeding per kilometer instellen. Naast de indeling van bestuurder, passagier of reiscompensatie, is de vergoeding ook in te delen in shifts. Denk aan weekend-, dag- en nachttijden – die worden wellicht anders vergoed. Of u houdt geen rekening met werkuren. Alles is mogelijk en te configureren binnen ons systeem.

Ctrack software

Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

De voordelen voor uw organisatie:

  • realtime-inzicht in afgelegde kilometers en geolocatie
  • minder tijd kwijt aan administratie
  • exacte bepaling werkuren
  • correcte loonverwerking
  • via huisadressen POI’s vergoeding mogelijk voor gereden kilometers in privéauto
  • koppeling met werfregistratie mogelijk
  • ConstruBadge/Checkinatwork, ID Key en RFID-koppeling
  • te koppelen aan diverse ERP-systemen
Dutch Dutch French French