Belangrijke veranderingen staan ​​te gebeuren met Ctrack - Meer te weten komen.

Over Ctrack

HomeOverOver Ctrack

Ctrack Belgium BVBA is onderdeel van Inseego, een wereldwijd actieve IOT en fleetmanagement organisatie. Wij hebben decennialange ervaring in het ontwikkelen en implementeren van voertuigvolgsystemen en fleetmanagement- en telematica oplossingen.

Met ruim 100.000 geïnstalleerde GPS/GSM units in Europa is Ctrack één van de grootste B2B fleetmanagement leveranciers. In de Benelux gebruiken ruim 3.000 fleetmanagers de Ctrack oplossingen.

In 1998 is Ctrack Benelux van start gegaan. De oprichters waren ervaren ontwikkelaars en installateurs van voertuigvolgsystemen. Deze ‘roots’ zijn nog altijd herkenbaar:

Het goede van conventionele boardcomputers en blackbox-systemen wordt gecombineerd met de mogelijkheden van vandaag en morgen

Ctrack Benelux is een complete service organisatie. Wij bieden en doen veel meer dan verkopen en installeren:

  • introductie, training en optimalisatie bij onze klanten
  • goed bereikbare in-house helpdesk
  • onderhoudscontracten
  • software updates

Als u kiest voor Ctrack, dan weet u zeker dat u samenwerkt met een groep ervaren en gemotiveerde mensen. Van ontwikkelaar tot helpdesk- of aftersales medewerker, van instructeur tot programmeur, van accountmanager tot inbouwspecialist. We hebben ze allemaal in eigen huis.

Dutch Dutch French French