Over Ctrack

HomeOverOver Ctrack

Ctrack Belgium BVBA is onderdeel van Inseego, een wereldwijd actieve IOT en fleetmanagement organisatie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van voertuigvolgsystemen en fleetmanagement- en telematica oplossingen.

Met ruim 1.000.000 geïnstalleerde GPS/GPRS units in meer dan 55 landen, verspreid over 6 continenten, is Ctrack één van ’s werelds grootste telematica leveranciers. In de Benelux gebruiken ruim 3.000 fleetmanagers Ctrack oplossingen.

In 1998 is Ctrack Benelux van start gegaan. De oprichters waren ervaren ontwikkelaars en installateurs van voertuigvolgsystemen. Deze ‘roots’ zijn nog altijd herkenbaar:

Het goede van conventionele boardcomputers en blackbox-systemen wordt gecombineerd met de mogelijkheden van vandaag en morgen

Ctrack is in de loop der jaren uitgegroeid tot een complete service organisatie. Wij bieden en doen al lang veel meer dan verkopen en installeren:

  • introductie, training en optimalisatie bij onze klanten
  • goed bereikbare in-house helpdesk
  • onderhoudscontracten
  • software updates

Als u kiest voor Ctrack, dan weet u zeker dat u samenwerkt met een groep ervaren en gemotiveerde mensen. Van ontwikkelaar tot helpdesk- of aftersales medewerker, van instructeur tot programmeur, van accountmanager tot inbouwspecialist. We hebben ze allemaal in eigen huis.

Dutch Dutch French French