ROI calculator

HomeVoordelenROI calculator

Reken uit hoeveel u kunt besparen als u Ctrack gebruikt

Onze klanten zetten de Ctrack fleetmanagement software op verschillende manieren in, maar de rode draad is: planning optimalisatie, kostenbesparing, het verbeteren van de efficiency en MVO.

Door het invullen van onderstaande ROI calculator krijgt u snel een indicatie van wat úw bedrijf maandelijks kan besparen op brandstof, onderhoud en productiviteit door Ctrack te gebruiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende (online) afspraak:

meer informatie aanvragen of een (online) afspraak maken

Loading...

voertuig(en)

km / voertuig / maand

liters / 100 km

€ / liter

€ / maand

U kunt besparen:

Klanten aan het woord

Wij werken met Ctrack's fleetmanagement software omdat we 24/7 zicht op ons wagenpark willen hebben en kilometers nauwkeurig geregistreerd moeten worden. De software helpt ons ook om beter te plannen, waardoor we meer rendement uit onze werkweek halen, terwijl tegelijkertijd de brandstofkosten en CO2-uitstoot verminderen. Daarnaast maken we voor onze vrachtwagens gebruik van Ctrack’s oplossing om de digitale tachograaf op afstand uit te lezen.

Edelweiss Wakken

Emanuel Grillet, Directeur
Edelweiss Wakken

Profel kan niet zonder een planning die draait als een geoliede machine. Werkelijk iedere minuut telt als je een hoog serviceniveau wilt waarmaken en vasthouden. De Ctrack software draagt hier wezenlijk aan bij. We hebben real-time inzicht en weten op ieder moment van de dag hoe het ervoor staat en wie waar zit.

Profel Ramen & Deuren

Bart van Samang, Fleetverantwoordelijke
Profel Ramen & Deuren

Dankzij de rapportages hebben we beter inzicht in wanneer ons materieel gebruikt wordt. Ook maken we veel gebruik van de mobiele applicatie FleetMobi. Daarmee heb je alle mogelijkheden van Ctrack Online op je smartphone. Dat is echt ideaal voor de chauffeurs die onze machines ophalen. Ze kunnen zó zien waar ze moeten zijn voor welke machines.

De Rycke Verhuur

Lodewijk Vanbellen, Technische Dienst
De Rycke Verhuur

We hebben niet enkel gekozen voor Ctrack omdat we daarmee continu zicht hebben op ons materieel, al is dat nog zo belangrijk. Met behulp van hun software kunnen we namelijk ook beter plannen en de rijroutes optimaliseren. Daardoor zijn de brandstofkosten gedaald en wordt er minder CO2 uitgestoten.

Top-Off

John Vastmans, CEO
Top-Off

Dutch Dutch French French